Saint LuciaTemperatuurnorm voor olieonderdompelde transformatorenWat zijn de soorten materialen?

  • vrijgavetijd:2022-06-22 19:57:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:230
  • Korte omschrijving:

    Saint Lucia,De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omda

Artikel inhoud

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling,Saint LuciaElektrische boxtransformator, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Fout oordeel van de transformator

Saint LuciaDe persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen is de markt nog niet volledig operationeel.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

San Fernandolekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.


Saint LuciaTemperatuurnorm voor olieonderdompelde transformatorenWat zijn de soorten materialen?



De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Uitvoerende normDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien,Saint LuciaHebben droge transformatoren ventilatoren, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Volgens de conditie van scheuren, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is,Saint LuciaElektrische hoogspanningstransformator, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Saint LuciaEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

SaintLuciaOverige productinformatie
  • Frankfurt am MainProvinciale mobiele instapbrugDe trend van prijsaanpassingsdifferentiatie blijft on

    Frankfurt am MainProvinciale mobiele instapbrugDe trend van prijsaanpassingsdifferentiatie blijft on

  • VergrendeldAangepaste hydraulische vaste instapbrugWat zijn de kenmerken van

    VergrendeldAangepaste hydraulische vaste instapbrugWat zijn de kenmerken van

  • Salerno.Schaarvork mobiel hydraulisch hefplatformSterke focus van concurrentie

    Salerno.Schaarvork mobiel hydraulisch hefplatformSterke focus van concurrentie

  • ChengdeCity in California USADuplex Gebouw Huishoudelijke Kleine LiftWat is de voogdij over?

    ChengdeCity in California USADuplex Gebouw Huishoudelijke Kleine LiftWat is de voogdij over?

  • InovroclawHydraulisch hefplatform met schaarvorkVoorzorgsmaatregelen voordat u begint

    InovroclawHydraulisch hefplatform met schaarvorkVoorzorgsmaatregelen voordat u begint

  • GansuNameGroot hefhydraulisch platformDirecte verkoopprijs

    GansuNameGroot hefhydraulisch platformDirecte verkoopprijs

  • Keszthely.kgmLift hydraulisch hefplatformVeroudering van materiaaldefecten

    Keszthely.kgmLift hydraulisch hefplatformVeroudering van materiaaldefecten

  • Harderwijs.Aangepast hydraulisch hefplatformDe markt is turbulent

    Harderwijs.Aangepast hydraulisch hefplatformDe markt is turbulent

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!